对话,星球大战,2828电影网-移动革命,5G来了,新一代移动互联网时代来了

admin 3周前 ( 11-20 00:00 ) 0条评论
摘要: 如堡垒般的10座日本小屋10 bunker-like houses in Japan that offer total privacy日本有各式各样的住宅,但是隐私始终是个大问题。...

如堡垒般的10座日本小屋

10 bunker-lik对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了e houses in Japan that offer total privacy

日本有林林总总的住所,可是隐私始终是个大问题。下文罗列10座有着彻底的隐私感的住所,这些修建有的由对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了混凝土制作,有的看起来像个大盒子。

Japanese houses come in all shapes and sizes, but privacy is always a big concern. Here are 10 that offer their residents complete seclusion, from an angular concrete bunker to a seemingly windowless box.

Kamiuma住所 / Chop + Archi

这座住所坐落日本东京,坐落一块三角形场所中,因而规划时具有必定的应战,修建师充分利用了场所的锐角,构成荫蔽的院子。

该项目由Chop + Archi事务所规划,建黄振康筑师规划了形状柔软的内部空间,可是院子空间相对荫蔽,全体看起来好像巨大的灯塔。

Kamiuma House by Chop + Archi

This monolithic house is designed to fill a challenging triangle-shaped plot in Tokyo, and uses its sharp "dead space" corners as hidden courtyards.

While enabling Chop + Archi to create对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了 a so广东梅州气候fter-shaped interior, these courtyards shield the interiors from the eyes of passersby and also double as 余清辞giant lightwells.

Toyonaka住所 / FujiwaraMuro Architects

该项目由FujiwaraMuro Architects事务所规划,修建看起来就论锚草像是堆龙泉医药叠在一同的盒子,这些盒子并没有开窗,因而能给使用者带来满意的隐私。

修建坐落日本大阪北部,是对城市化的直接照应,住所周围盘绕着各式修建,一起几乎没有可观的景象。

House in Toyonaka by FujiwaraMuro Architects

FujiwaraMuro Architects designed this monolithic house as a stack of offset, windo一查三督wless boxes, which provide privacy while allowing light and air to e对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了nter.

Located in an urbanised site in north Osaka, it is a direct response to名器王天守 its urbanised site that is enclosed by neighbouring houses and lacks any noteworthy views.

黑色盒子 / TakaTin

这座坐落东京的极简黑色住所只要很少部分进行开洞,该项目由美国TakaTin担任,修建师只设置了几个洞口,让光线与天然风进入室内。

修建制作于混凝土平台上,这儿还有个南向的小型院子,在首要起居空间和周边修建之间构成了缓冲区域。

Black Box by TakaTin

The minimal black facade of this Tokyo residence is disrupted only in a few places, where许熙芸 American studio TakaTin carefully placed windows to provide sufficient natural light and ventilation.对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了

It is also raised on a concrete pli师士传说笔趣阁nth that hosts a small south-facing courtyard, forming 强取朝温暖a buffer between the main living space and the adjacent house.

Fluctuations住所 / Satoru Hirota Architects

该两层住所坐落日本东京,赋有层次的立面在窗户和大街之间构成了缓冲。

为了保存开敞的感觉,修建师在每个楼层都设置了一些开洞,可是并没有呈规则线性排布,这样外部的视界就不简单看到修建内部。

House of Fluctuations by Satoru Hirota Architects

A blocky, multi-layered facade forms a buffer zone between w破译宋美龄长命暗码indows and the street in front of this two-storey dwelling in Tokyo.romstar

To create a sense of openness, Satoru Hirota Architects punctured each layer with openings, however few line up so that they never create views into living spaces.

Okinawa住所 / John Pawson

该项目由John Pawson规划,修建的主立面纯白而无开窗,其前侧是山崖,中心只要一个精约的车库门和木质进口。

这座修建包括有三个彼此交织的体块,每个别块都有独立的功用。其间一个别量顶部的女儿墙构成了隐秘的房顶天台。

Okinawa林爱雷蒙 House by John Pawson

A white, windowless facade fronts this clifftop retreat by John Pawson, interrupted only by a simple garage door and a broad wooden entrance.

The building comprises three intersecting blocks that each have separate functions. A parapet wall on top of one of the single-storey blocks also conceals a secret roof terrace.

大天台迷你住所 / Takuro Yamamoto Architects

这座住所面向大街,周边有住所区和停车场,临街面没有开窗,保证了使用者的隐私。

别的,荫蔽的开窗面向敞开的瑜伽空间和停车场,这些区域坐落修建的下部。

Little Ho王木犊use Big Terrace by球王酥酥 Takuro Yamamoto Architects

Overlooked by a residential block and carpark, this house's street-facing walls are windowless to maintain its residents' privacy.

Instead, hidden windows look onto an open outdoor yoga space and a sheltered parking area bel易遥重生文ow that project out from its walls.

Maibara住所 / Alts Design Office

这座住一切着无窗的白墙,一道木质格栅将两个比照明显的体量分红两个部分。

大型白色体量给使用者带来了彻底的隐私空间,周围的木质小亭则构成了敞开的公共日子区域。

Maibara House by Alts Design Office

A blank windowless wall dominates this family home in Shiga, which is divided into two contrasting volumes separated by a woo对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了den fence.

While the large, white block provides residents with a space that is completely private, the adjoining timber pavilion offers a communal living area that can be opened to the outside.

城市碎片 / Alphaville

这座隐秘院子坐落在场所中心,在这个区域的住所彼此之间间隔甚至不迷雾奸细超越1米。

在这样的场所里,窗户最好面向院子,而不是直接对外,这样窗户的标准可以大一些,满意采光与通风的需求,一起还能满意使用者的隐私。

Slice of the City by Alphaville

A secret courtyard sits at the centre of this split-level霸爱小魔女 house in Nishinomiya, where houses are typically no further than a metre apart.

This layout means that windows are directed into the courtyard rather than outwards, allowing them to be generously sized to bring in light and ventilation, while ensuring living spaces were concealed.

Uji住所 / Alts Design Office

这座住所的布局较为杂乱,可是使用者的隐私可以得到很好的维护。

修建师尽量减少了开门开窗的数量,房间依照次序而安排,其间的私家起居空间坐落后侧,其前侧是通高的餐厅。

Uji House by Alts Design Office

This home on the outskirts of Kyoto is designed with an intentionally complicated layout to ensure its residents privacy is maintained.

The number of expos黄春谷ed windows and doors is minimised as far as possible, and the rooms are organised as a series of layers so that the private living spaces are hidden behind its central, double-height dining area.

Shirokane住所 / MDS

这座修建有着混凝土立面,只开了一扇门。

这座修建盘绕中庭而布局,在上部设置有窗户进行采光。其间一扇窗户面向私家天台,在这儿使用者的隐私得以保证。

Shirokane House by MDS

A doorway is the only opening in the faceted concrete facade of this house in Tokyo.

The house is organised around an atrium, lit through high-level windows above. One of these windows fronts a private terrace, offering maximum privacy.

由专对话,星球大战,2828电影网-移动革新,5G来了,新一代移动互联网年代来了筑网小R,王雪纯编译

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来历:专筑网”的一切内容版权属专筑网一切,如需转载,请注明出处

文章版权及转载声明:

作者:admin本文地址:http://evolution-m.com/articles/4398.html发布于 3周前 ( 11-20 00:00 )
文章转载或复制请以超链接形式并注明出处移动革命,5G来了,新一代移动互联网时代来了